1 SET 3500 small
Smart home eenvoudig en heel doordacht!

Het innovatieve C-SMART home systeem combineert bescherming tegen inbraak, brand, waterschade en geeft uw controle over uw woning. Bij het ontwikkelen hebben wij veel aandacht besteed aan comfort om er voor te zorgen dat u alle componenten met een paar eenvoudige stappen kunt installeren en bedienen. Daarom kunt u te allen tijde uw systeem uitbreiden en aanpassen aan uw nieuwe leefomgeving.

appstore
googleplay
Cresta Smart systeem is simpel te installeren en te gebruiken

De SMART home set 3500 vormt de basis van uw systeem. Alle sensoren verbindt u in een mum van tijd met deze basis, of anders gezegd met één druk op de knop. U heeft alleen maar de QR code die u op de achterzijde van elke sensor aantreft te scannen met uw smartfoon. De Cresta Smart component – of het nu gaat om een bewegingsmelder, een deurcontact of een rookmelder – is dan direct geregistreerd en klaar om te gebruiken. Makkelijker en sneller kan het eigenlijk niet! Het bereik van de sensoren is maximaal 300 meter afhankelijk van de opstakels.

Remote_app-1-403x562
Hoe werkt het Cresta Smart systeem?

Wanneer een ongenode gast uw huis probeert binnen te dringen, er rook wordt gedetecteerd of er een raam open gaat, zal de Cresta Smart 3500 u hierover binnen enkele seconden met een push bericht op uw smartfoon informeren en tegelijkertijd wordt het alarmsignaal van 100 decibel geactiveerd. Dit komt overeen met het geluid van een cirkelzaag. Om het systeem te kunnen gebruiken heeft u een internet verbinding nodig. U kunt op 3 manieren verbinding maken. Via LAN, WLAN of GSM (SIM Kaart). Bovendien is de Cresta 3500 is beschermd tegen vastlopen. Cresta Smart 3500 voor een veilig thuis!!

bg-hand
Slim en heel eenvoudig

Alle sensoren kunnen op de Cresta Care 3500 worden aangesloten met de Cresta Smart app met de basis regeleenheid. De App is geheel gratis beschikbaar voor Android en iOS
in iedere app winkel. Apparaten beheren via de Cresta Smart app is eenvoudig en gemakkelijk – of u nu 5, 50 of 500 componenten, zoals bewegingsmelders, alarmsirenes of rookmelders, installeert. Tijdens het ontwikkelen hebben we er veel aandacht aan besteed dat het systeem ook bediend kan worden door gebruikers met weinig IT – of systeem kennis.

Alles heel inzichtelijk met de gratis Cresta Smart app.

De sensoren blijven actief met de “THUIS” functie. Zo zullen bijvoorbeeld uw garage of tuin bewaakt blijven ook al bent u zelf thuis. Het water – en rookalarm werken 24 uur per dag om u te waarschuwen voor schade die kan ontstaan door een rokende oven of overlopende wasmachine.

Schermafbeelding 2019-07-05 om 10.30.51
Cresta Smart laat u zien wat er thuis gebeurt, waar ook u zich bevindt

Met de app kunt u ongeacht waar u bent het alarmsysteem bedienen of ontgrendelen. Door gebruik te maken van de tijdsvertragingen van de functie Thuiskomen en Vertrek naar huis, wordt een vals alarm voorkomen. Goed doordachte functies, zoals de scenario-sturing van de Plug 3320 smart plug, ontmoedigen inbrekers. Hiermee zet u de verlichting en tv aan en uit alsof u thuis bent.

6 TAG 3130
Schermafbeelding 2019-07-05 om 10.30.51