C-Smart SET3500 – Basis Beveiligingssysteem

Of het nu gaat om een groot huis of een klein appartementje, elke woning heeft de juiste beveiliging nodig. De C-Smart beveiliging set bevat alles wat nodig is om uw huis tegen inbraak te beveiligen. Bovendien is deze set eenvoudig uit te breiden met verschillende extra accessoires en sensoren.

C- Smart controle 3110 – Afstandsbediening

De C-Smart 3110 afstandsbediening kun je gebruiken voor het C-smart alarmsysteem. Met de afstandsbediening kun je het alarm volledig of gedeeltelijk aan en uitschakelen. De afstandsbediening is ook voorzien van een paniekbutton die zorgt ervoor dat het alarm direct afgaat bij het indrukken van deze knop. Hierbij worden meteen je contact personen op de hoogte gebracht en klinkt er een luid alarm, wel zo veilig.

 

C-Smart Camera 3060 Draadloze Beveiligings camera

C-SMART 3060 Draadloze camera, onderdeel van het C-Smart wifi alarmsysteem. Met deze camera kun je op afstand jouw beveiligde object in gaten houden, je kunt geluiden horen. Mogelijkheid om op afstand de camera te laten bewegen. Groot bereik. Je kunt tot 10 meter ook ’s nachts jouw object bekijken.

C-Smart Contact-3010 – Contact detector

Professionele inbrekers hebben slechts enkele seconden nodig om een ​​onbeveiligd raam of deur binnen te gaan. Zodra toegang is verkregen, kunnen ze waardevolle spullen en goederen binnen enkele minuten verwijderen. Het raam- en deurcontact Contact 3010 uit de C-Smart-series signaleert onmiddellijk wanneer ongenode gasten proberen binnen te dringen.

C-Smart Keypad-3120 – Draadloze Keypad

Met het C-Smart Keypad 3120 kun je de controle overnemen, zelfs wanneer jouw smartphone niet bij de hand is. Met behulp van de meegeleverde muurbeugel kan het toetsenbord worden gemonteerd, zodat het alarm eenvoudig kan worden in- en uitgeschakeld bij het betreden of verlaten van het huis.

C-Smart motion 3020 bewegingsdetector

De C-Smart bewegingssensor is fundamenteel voor het C-Smart alarmsysteem. Deze sensor registreert iedere beweging in jouw woning. De detector is voorzien van een passieve infrarood sensor die elke beweging en/of ongewone activiteit registreert. De sensor heeft een grote detectiehoek van 110 graden, een bereik van ruim 12 meter en een zendbereik tot 300 meter.

C-Smart Plug-3310 – Slim stopcontact

Met het C-Smart PLUG-3310 slimme stopcontact schakel je vanuit elke locatie alle aangesloten apparaten eenvoudig in en uit. Bovendien kun je dit slimme stopcontact ook instellen om op een bepaalde tijd het apparaat aan en uit te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent of even niet thuis bent inbrekers het idee geven dat er toch iemand thuis is.

C-Smart Plug-3320 – Slim WiFi stopcontact

Met de C-Smart PLUG-3310 slim stopcontact  schakelt je vanuit elke locatie alle aangesloten apparaten eenvoudig in en uit bovendien kun je deze slim stopcontact ook nog eens instellen om op een bepaalde tijd het apparaat aan en uit te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent of even niet thuis bent inbrekers het idee geven dat er toch iemand thuis is.

C-Smart RFID Tag-3130 – RFID Tag dualpack

Superhandige -, kleine RFID tag. Met dit kleine stukje technisch vernuft schakel je het C-SMART wifi alarmsysteem eenvoudig aan of uit alleen maar door de tag tegen het bedieningspaneel aan te houden. Met het sterke koord kan de tag gemakkelijk aan je sleutelbos worden bevestigd zodat je deze altijd direct bij de hand hebt. Set van 2 stuks

C-Smart Siren 3140 – Sirene

De C-Smart SIREN-3140 sirene de ideale afschrikmiddel tegen inbrekers deze sirene kan zowel binnen als buiten worden gemonteerd en maakt een geluid zo luid als een Jackhammer. Wanneer je deze sirene buitenshuis installeert profiteer je direct van een extra visueel afschrikmiddel tegen potentiële inbrekers die het alarm kunnen zien en zullen vermijden.

C-Smart Smoke-3030 – Rookmelder

In het geval van een woningbrand is een vroege waarschuwing noodzakelijk om aan het pand te ontsnappen. Een rookmelder is nu verplicht in alle 16 Duitse deelstaten. Een standaard rookmelder biedt vroegtijdige waarschuwing voor brand aan mensen in het huis, maar wat gebeurt er als het huis leeg is? Het alarm vroegtijdig verhogen kan de potentiële schade die brand veroorzaakt aanzienlijk verminderen. De rookmelder Smoke 3030 van C-Smart waarschuwt het huishouden wanneer rook wordt gedetecteerd met een luid alarm van 85 decibel en stuurt ook onmiddellijk een melding naar de smartphone van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat gebruikers op de hoogte worden gebracht van mogelijke branden, zelfs wanneer ze niet in het pand zijn.