Aanwijzing:

Ondersteund worden iPhone of Android smartphone in iOS versie 7.0 of nieuwer, en Androidversie 4.3 of nieuwer. C-SMART HUB ondersteunt WLAN in de 2.4GHz b/g/n frequentieband. Controleer voorafgaand aan inbedrijfstelling, of op de router DHCP is ingeschakeld en een internetverbinding is aangemaakt. De C-SMART HUB ondersteunt het IPV4 protocol. Gebruik als SIM- kaart een GSM/WCDMA/LTE SIM-kaart, geen CDMA!.

Waar vind ik de handleiding voor mijn product?

Om de handleiding van een product te bekijken of te downloaden ga je naar Catalogus en klik je op het product, Boven het kopje Product Specificaties vind je de knop met handleiding klik op de knop om de betreffende handleiding te verkrijgen.

Wat moet ik doen, als het paneel na de configuratie nog steeds knippert?

Schakel het toestel uit en weer in. Start vervolgens met de configuratie vanaf stap 2 Inschakelen. Verminder de afstand tussen HUB en uw WLAN-router.

Waarom kan er geen verbinding worden gemaakt?

Controleer de ingevoerde netwerkgegevens en of uw router met het internet verbonden is controleer ook of de C-SMART HUB binnen zendbereik van uw router is. Tik op “Verbinding herstellen” om de verbinding opnieuw te controleren of op “Terug” om de invoeren te corrigeren.

Wat kan ik doen, als het netwerk “c-smart_xxxxx” niet wordt gevonden?

Houd de Reset knop op de achterzijde van het toetel gedurende ca. 5 seconden ingedrukt en wacht tot het toestel opnieuw is opgestart (ca. 1 minuut). Voer WLAN zoeken vervolgens nogmaals uit.