C-smart

Het innovatieve C-Smart Home systeem combineert bescherming tegen inbraak, brand, waterschade en smarthome functionaliteiten. Bij het ontwikkelen hebben wij veel aandacht besteed aan comfort om er voor te zorgen dat u alle componenten met een paar eenvoudige stappen kunt installeren. Daarom kunt u te allen tijde uw systeem uitbreiden en aanpassen aan uw nieuwe leefomgeving.

1 SET 3500

De SMART home set 3500 vormt de basis van uw systeem. Alle sensoren verbindt u in een mum van tijd met deze basis, of anders gezegd met één druk op de knop. U heeft alleen maar de QR code die u op de achterzijde van elke sensor aantreft te scannen met uw smartfoon. De Cresta Smart component – of het nu gaat om een bewegingsmelder, een deurcontact of een rookmelder – is dan direct geregistreerd en klaar om te gebruiken. Makkelijker en sneller kan het eigenlijk niet! Het bereik van de sensoren is maximaal 300 meter afhankelijk van de opstakels.

googleplay
appstore
Altijd en overal verbonden met je huis

Met de gratis C-SMART app beheer je alle apparaten in en om het huis.

Gratis App

Beschikbaar voor IOS en ANDROID te downloaden in Appstore en Playstore

Gratis Updates

Wij houden het systeem voor je up to date met gratis updates en uitbreidingen. Geen abonnementskosten of ander additionele kosten.

Hoe werkt het C-SMART Home systeem?

Wanneer een ongenode gast uw huis probeert binnen te dringen, er rook wordt gedetecteerd of er een raam open gaat, zal de C-Smart 3500 u hierover binnen enkele seconden met een push bericht op uw smartfoon informeren en tegelijkertijd wordt het alarmsignaal van 100 decibel geactiveerd. Dit komt overeen met het geluid van een cirkelzaag. Om het systeem te kunnen gebruiken heeft u een internet verbinding nodig. U kunt op 3 manieren verbinding maken. Via LAN, WLAN of GSM (SIM Kaart). Bovendien is de Cresta 3500 is beschermd tegen vastlopen. Cresta Smart 3500 voor een veilig thuis!!